Tweede MVO-dag in voorbereiding

Tweede MVO-dag in voorbereiding

Handen uit de mouwen op 1 oktober 2015

Maandag 7 september 2015 — Op 1 oktober organiseren Reynaers en Roval opnieuw een gezamenlijke MVO-dag. Het personeel steekt dan de handen uit de mouwen voor zes goede doelen die door de medewerkers zelf zijn ingediend. 

Reynaers B.V. en Roval Aluminium B.V., beiden gevestigd in Helmond in een gezamenlijk bedrijfspand, maken deel uit van de internationale Reynaers Group die aluminium systemen ontwikkelt en verkoopt voor ramen, deuren en gevels. Directeur Edgar van Ginkel vertelt: ‘’Maatschappelijke betrokkenheid en aandacht voor een gezonder milieu is voor onze organisatie heel belangrijk. Wij willen graag goed zorgen voor onze mensen en onze omgeving.’’

Succesvolle eerste editie
In 2014 organiseerden de bedrijven voor de eerste keer een MVO-dag. Dat bleek zo’n succes dat het evenement voor 2015 nog groter werd aangepakt. ‘’Onze medewerkers hebben zich vorig jaar met veel plezier ingezet. Omdat de productie ook door moest gaan, was iedereen een halve dag ingepland. Dit jaar bieden we iedereen de mogelijkheid om de hele dag aan het werk te blijven op de projecten. Gevolg is dat Reynaers een dag dicht gaat. Zo kan iedereen ook met eigen ogen het eindresultaat zien’’, licht Van Ginkel toe.

 

Personeel kiest projecten

Ook dit jaar konden de medewerkers zelf projecten aanmelden voor de MVO-dag. Men ervaart het als bijzonder om via de werkgever de kans te krijgen om op deze manier iets voor een ander te kunnen doen. Er  worden zes projecten aangepakt op 1 oktober, namelijk:

  • Opknappen woonruimte De Watersteeg Veghel
  • Onderhoud Vogelasiel Someren
  • Onderhoud speelplaats school De Hilt Helmond
  • Realisatie overkapping en activiteiten met bewoners de Moeraseik Helmond
  • Onderhoud de Schaapskooi Schijndel
  • Klusactiviteiten basisschool De Lindt Stiphout

Together for Better

Verdeeld over de projecten worden zeventig medewerkers ingezet. Edgar van Ginkel besluit: “Met de inzet van onze medewerkers willen we graag een bijdrage leveren aan het verbeteren van onze leefomgeving. Ons motto ‘’Together for Better’’ wordt daarmee letterlijk in de praktijk gebracht.”

Reynaers en Roval MVO-dag op 25 september 2014

Gamma Poort van Veghel sponsort materiaal opknappen woonruimte De Watersteeg in 2015
Logo MVO Reynaers
Reynaers - Roval MVO-dag 2014
Reynaers - Roval MVO-dag 2014
Reynaers - Roval MVO-dag 2014
Reynaers - Roval MVO-dag 2014
Reynaers - Roval MVO-dag 2014