Start Reynaers Projectprijs 2016

Copierwoning zoekt opvolger

Maandag 6 juni 2016 — Al 19 jaar komen in de Reynaers Projectprijs de mooiste gebouwen naar voren. Projecten waar iedereen die er aan meegewerkt heeft, trots op mag zijn: van architect tot gevelbouwer, van aannemer tot opdrachtgever èn systeemleverancier. Inmiddels is het inschrijven voor de Reynaers Projectprijs 2016 gestart. Welk project gaat de Copierwoning, de winnaar van 2015, opvolgen?

Tot en met 2 september 2016 kunnen projecten aangemeld worden op projectprijs.reynaers.nl. Daarna nomineert de vakjury 10 projecten waar het publiek online op kan stemmen. De uiteindelijke winnaar van deze publieksprijs ontvangt 2.500,00 euro. Eenzelfde bedrag doneert Reynaers aan een goed architectuur-doel dat in overleg met de winnaar wordt vastgesteld. 

Actieve nummer een

Hans van der Looij, Sales & Marketing Manager van Reynaers is blij met de hoge kwaliteit van de inzendingen en de betrokkenheid van architecten en gevelbouwers bij de prijs. Van der Looij vertelt: ‘’De betrokkenen bij de door de vakjury genomineerde projecten worden steeds actiever in het promoten van hun project om zo veel mogelijk stemmen van het publiek binnen te halen. Dat gebeurde ook bij de Copierwoning. Het was voor het eerst dat een project vanaf dag één op de eerste plaats stond en deze niet meer losliet. Complimenten daarvoor aan Jevanhet Architectuur en gevelbouwer Haro Aluminium.’’

De Copierwoning, een ontwerp van Jeroen van Hettema van Jevanhet Architectuur, won de Projectprijs 2015. Een jaar eerder was dat Dune House op Terschelling, een ontwerp van Marc Koehler architecten. De opvolger van de Copierwoning zal over een half jaar bekend worden gemaakt. 

Aanmelden

Het aanmelden van een project is eenvoudig en kost weinig tijd. Een foto en korte projectomschrijving zijn al voldoende. Ga voor alle informatie en het aanmelden van een project naar de website projectprijs.reynaers.nl.

Korte video over het winnende project van de Reynaers Projectprijs 2015: Copier woning, Zeist

Reynaers Projectprijs 2016