Reynaers tekent overeenkomst met BNA

Samenwerking met Branchevereniging van Nederlandse Architectenbureaus

Dinsdag 2 augustus 2016 — Fred Schoorl van de BNA en Hans van der Looij van Reynaers, ondertekenden de overeenkomst tussen beide bedrijven waarin zij hun samenwerking vastleggen. 

Reynaers is een nieuwe partner van de BNA. Met deze samenwerking krijgt de BNA extra middelen voor de programma’s van de branchevereniging. De leden van de BNA krijgen de mogelijkheid om in de toekomst op een laagdrempelige manier advies in te winnen en samen te werken met Reynaers.

Partners verbinden
BNA-directeur Fred Schoorl licht toe: “Met deze nieuwe partner Reynaers kunnen wij als branchevereniging meer betekenen voor onze leden en voor de branche als totaal. Deze innovatieve wereldspeler heten wij dan ook van harte welkom. We verheugen ons op het gesprek met deze strategische partner.”

De samenwerking versterkt de koers van de BNA om partners aan zich te binden. Deze partners zijn toekomstgericht en aanvullend voor de veranderingen waar de branche dagelijks mee te maken heeft. 
Net als de BNA is Reynaers gefocust op ondernemerschap en innovatie.

Bouwpartijen verbinden
Hans van der Looij, Sales & Marketing manager van Reynaers, legt uit: ‘’Als familiebedrijf zit dat ondernemerschap al meer dan 50 jaar in ons DNA. Wij verbinden bouwpartijen aan elkaar. Samen willen we de waarde van gebouwen verhogen en de leef- en werkomgeving van mensen verbeteren. In de samenwerking met architecten en gevelbouwers vindt daarom volop productontwikkeling plaats en bieden we actief ondersteuning bij projectoplossingen.’’

Reynaers wil graag in een vroeg stadium ondersteuning bieden. Van der Looij: ‘’Door al vroeg met opdrachtgevers, architecten, aannemers en toeleveranciers aan tafel te zitten, kun je beter inspelen op vragen en eisen. Wij willen graag meedenken en ondersteuning bieden bij de juiste productkeuze. Meedenken en adviseren, zorgt voor hoge kwaliteit en bespaart uiteindelijk kosten. Architecten kunnen daarom altijd ondersteuning vragen bij de projectadviseurs van Reynaers.” 

Over Reynaers
Reynaers is een A-merk met wereldwijd kantoren in 40 landen en verkoop in 70 landen. Het bedrijf beschikt over 12 distributiecentra en 3 testcentra. Bij het hoofdkantoor in Duffel, België, bevindt zich het Reynaers Institute, een van de grootste particuliere testcentra van Europa. Vanuit Helmond ondersteunt Reynaers de bouw in Nederland. Daarmee is het een prima strategische partner om de toekomst tegemoet te gaan.

Over de BNA
Bijna 1200 architectenbureaus zijn verenigd in de BNA, de branchevereniging van Nederlandse architectenbureaus. De BNA werkt aan het versterken van bureaus die op kansrijke markten toegevoegde waarde leveren voor opdrachtgevers en maatschappij. Met als drijfveer de kracht van architectuur voor de leefomgeving.